Go to Top

Restauració / hosteleria:

La utilització de teles sense teixir va sent cada vegada més habitual en el sector de la restauració i l’hostaleria, a causa que ofereixen la possibilitat de fabricar articles d’un sol ús a baix cost garantint la màxima higiene.

Servicios. Restauración y hostelería

Estovalles, camins, pitets.

TST BOND
Les estovalles d’un sol ús de teixit sense teixir aporten elegància i colorit a l’ambient del seu bar, restaurant o cafeteria. Aquest teixit no teixit li permet crear combinacions de color amb contrast entre estovalles i camins, o estovalles la teva i jo. 
El no teixit d’un només ús *TST *BOND és apte per a l’estampació d’anagrames, imatges o missatges, per la qual cosa molts restaurants ho utilitzen per donar un toc divertit o publicitar-se, oferint als seus clients pitets d’un sol ús de teixit no teixit en mariscades, bullits, calçotades, banquets i celebracions.

Capells, davantals.

TST BOND
En qualsevol cuina on es treballi per donar servei al públic, la higiene és un aspecte fonamental. La fabricació de capells i davantals amb el nostre teixit sense teixir TST BOND ajuda a mantenir les millors condicions higièniques.

Barnussos, tovalloles.

TST LACE
El barnús i les tovalloles són peces d’ús molt habitual en hotels, balnearis, spa, piscines o sales de massatges, i que comporten llargs i costosos processos de reciclat entre un servei i un altre. La possibilitat d’utilitzar aquestes peces fabricades amb teixit no teixit d’un sol ús TST LACE o Spunlace, permet estalviar costos i facilita el treball.
Les tovalloles i barnussos confeccionats amb tela no teixida Spunlace són suaus al tacte i ofereixen gran capacitat d’absorció. Aquesta capacitat absorbent depèn de la composició del teixit sense teixir Spunlace, sent major com més gran sigui la quantitat de viscosa en relació al polièster.

Sabatilles, borses de bugadería.

TST BOND
Ofereixi confort als seus clients perquè se sentin com a casa amb les sabatilles d’un sol ús fabricades amb teixit no teixit.
Si entre les seves prioritats es troba oferir un servei de qualitat, confeccioni les seves borses de bugaderia amb el nostre teixit sense teixir TST BOND.

Tovalloletes humides.

TST LACE
Cuidi la qualitat i higiene que els seus clients mereixen oferint tovalloletes humides netejadores o perfumades fabricades amb el nostre teixit no teixit TST LACE.
Les tovalloletes seques i humides d’un sol ús de Spunlace, impregnades amb productes de neteja desinfectants, poden evitar la necessitat de rentar les mans.

Filtres.

TST LACE
En restauració, el teixit sense teixir  TST LACE és aplicable en diversos utensilis i productes, com a borses i filtres d’aspiradores, filtres d’aigua, te o cafè. El teixit no teixit és un compost de microfibres resistent a les arnes i a la tracció mecànica, a més de ser transpirable i antibacterià.

Transports:

El transport públic és una alternativa al transport privat, i persegueix mantenir i fidelitzar clients. Recrear un espai agradable, higiènic i de satisfacció del viatger a la xarxa del transport públic és més fàcil utilitzant productes fungibles fabricats amb teixit no teixit de spunbond PP 100%. 
La utilització de teixits no teixits en el sector del transport públic requereix l’aplicació d’un tractament ignífug específic que nosaltres utilitzem, tal com marca la legislació.

Servicios. Transporte

Mudances

TST PROTEC
Durant una mudança, protegeixi els mobles davant cops, pols i ratlladures amb el teixit sense teixir TST PROTEC. S’adapta fàcilment a tot tipus de superfícies i relleus.

Recolza caps

TST PROTEC
Les seves propietats higièniques, així com les seves possibilitats com a suport publicitari, fan que el teixit no teixit d’un sol ús TST BOND sigui utilitzat com fundes de capçals en els seients de companyies aèries, de ferrocarrils, navals o d’autobusos.

Fonguis de coixins

TST BOND
Les aerolínies, el transport ferroviari, els autobusos i les navilieres busquen el major confort dels seus clients en trajectes llargs, per la qual cosa proporcionen als seus clients coixins revestits amb fonguis protectores de teixit no teixit de polipropilè TST BOND, el qual garanteix les millors condicions higièniques del coixí, impedint que la sudoració traspassi al seu interior.

Sotagot

TST BOND TST SMS
Els petits detalls marquen la diferència, realitzar un posa-got amb teixit no teixit evita marques en les taules. A més vostè pot personalitzar-los amb el logotip de la seva companyia a un baix cost.

Funerari:

Els serveis funeraris presenten alt risc d’infeccions davant la manipulació de cadàvers, ja que estan exposats a agents biològics. Per tant, és necessari prendre mesures preventives a fi de minimitzar els riscos, utilitzant articles fabricats amb els nostres teixits no teixits TST BOND, TST SMS, TST LACE o TST LAMINAT. Aquests admeten diferents tractaments i acabats, com el ignífug, ultraviolat o laminat de polietilè, adaptant-se així a les més estrictes exigències.

Servicios. Funerario

Borses, sudaris, sacs

TST BOND TST LAMINADO
Les borses de recollida per al transport de cadàvers i restes humanes han de ser resistents, impermeables i d’unes dimensions adequades. Aquestes borses de restes, sudaris i sacs de cadàvers es fabriquen amb els teixits no teixits TST BOND i TST LAMINAT, en ser aquests materials termoplàstics amb gran estabilitat enfront de solvents i àcids. Quan es tracta de repatriacions aèries, s’utilitza el no teixit amb tractament ignífug, complint amb la normativa FAR 25.

Equips de protecció

TST BOND TST SMS
La protecció laboral és imprescindible si es treballa amb cadàvers, doncs això influeix en la salut i el benestar del treballador. La utilització de productes fabricats amb els nostres no teixits garanteix les màximes condicions tècnic-sanitàries. Amb el teixit sense teixir de polipropilè d’un sol ús podrà confeccionar bates, micos, cobreix sabates, mascaretes anti-olor, mascaretes anti-vapors, etc..

Fonguis de taüts / urnes

TST BOND
Les fonguis protectores són una bona forma d’evitar els danys que es puguin produir en l’emmagatzematge, transport i manipulació d’urnes i taüts. Aquestes fonguis cobreix-caixes, es realitzen de diversos materials, entre els quals trobem les realitzades amb teixit no teixit de polipropilè, que són mes lleugeres que les de nylon. Les borses de transport d’urnes, també es poden realitzar amb teixit no teixit spunbond, complint amb les màximes condicions higièniques.

Tovalloles un sol us

TST LACE
En la tanatopràxia i en la tanatoestètica és indispensable la utilització de tovalloles d’un sol ús fabricades amb teixit sense teixir TST LACE Spunlace, garantint la màxima higiene després de la cura estètica del cadàver. Els no teixits són productes d’un sol ús que eviten la propagació de bacteris i infeccions.

Bellesa:

El teixit sense teixir és un material indispensable en els gabinets estètics, centres de bellesa, perruqueríes, solàriums… posat que amb el no-teixit vostè podrà confeccionar diferents articles d’usar i tirar com a tovalloles, roba interior, sabatilles, catifetes, cobreix lliteres, etc. Aquests articles, necessaris i funcionals, estan presents al mercat professional des de fa anys amb la finalitat de satisfer el confort del client i estalviar diners en rentats a l’empresari.

Servicios. Belleza

Bandes depilatòries

TST CHEM
Els professionals del sector cosmètic saben que les bandes depilatòries fabricades amb teixit no teixit de polièster i viscosa són les més apropiades per retirar el borrissol indesitjat, deixant la pell suau i tersa. Les nostres tires depilatòries de teixit sense teixir són suaus, resistents i d’alta qualitat, mostren una efectiva arrencada del borrissol, sense quedar petites restes de cera adherits en la pell. Les bandes depilatòries de no teixit TST CHEM són aptes per a cera tèbia amb roll-on i per a la cera calenta de fonedor.

Capes y bates

TST BOND
En salons de perruquería, les capes de tall, o les bates d’un sol ús, són peces realitzades amb el nostre teixit sense teixir TST BOND laminat, amb la finalitat de garantir la protecció del vestuari de l’usuari davant les gotes dels tints. Es tracta d’una resposta econòmica que dóna servei a les necessitats del tècnic. A més, el no teixit de polipropilè li permet estampar l’anagrama del seu negoci.

Roba

TST BOND
En establiments de bellesa, massatges, balnearis, spas o clíniques, trobarem roba interior d’un sol ús com calcetes, calçotets, tanguetes, tops o capells, fabricats amb teixit sense teixir d’un sol ús de polipropilè 100%, i que garanteixen la màxima higiene.
Els productes d’un sol ús de teixit no teixit per a centres de spa o clíniques de bellesa i estètica, permeten que els professionals realitzin el seu treball còmodament, eviten imprevists d’última hora i ofereixen el màxim confort al consumidor.

Tovalloles

TST LACE
En centres de perruquería i estètica, la nova tovallola d’un sol ús fabricada amb teixit sense teixir TST LACE, substitueix a l’antiga tovallola de rínxol, mantenint un gran poder d’absorció i un tacte suau.
Amb les tovalloles d’un sol ús de teixit sense teixir no s’haurà de preocupar de les taques per tints, ja que com són d’un només ús aniran directament al contenidor.
Eviti llargs i costosos processos de rentat de tovalloles per a la seva reutilització, amb el teixit no teixit Spunlace estalviarà temps i diners.

Catifetes

TST BOND
En perruqueríes, gimnasos i centres estètics dotats de cabines de bronzejat, es desaconsella la utilització de catifes que no siguin d’un sol ús, ja que poden produir contagis entre clients. La utilització de catifetes fabricades amb el nostre no teixit de polipropilè TST BOND garanteix la màxima higiene en el seu negoci.

Llençols cobreix lliteres

TST BOND TST LAMINADO
Balnearis, centres de fisioteràpia, osteopatia, medicina o estètica, han de complir uns requisits indispensables per evitar infeccions o contaminacions microbianes. Per això, s’aconsella la renovació del cobreix lliteres d’un sol ús de vel de polipropilè entre un usuari i un altre, convertint-ho en un producte d’un només ús.

Clubs y alberguis:

Els negocis que ofereixen serveis d’hostalatge requereixen certes mesures higièniques, prevenint i evitant la transmissió de malalties. La utilització dels nostres teixits no teixits en productes mono-ús, és fonamental per aconseguir els millors estàndards higiènics.

Servicios. Clubs y albergues

Llençols

TST BOND TST SMS
Els llençols d’un sol ús confeccionats amb el nostre teixit sense teixir de Spunbond o SMS, són essencials en clubs, pisos d’alternació o albergs. Estalviï temps i diners en rentats, al mateix temps que garanteix les millors condicions higièniques.

Tovalloles / Tovalloletes humides

TST LACE
En espais on la neteja és primordial, és indispensable la utilització de productes descartables fabricats amb teixit no teixit TST LACE, garantint alta eficàcia davant qualsevol virus, fong, bacteri o paràsit que es pugui propagar en llocs tancats i concorreguts.
Utilitzi tovalloles d’un sol ús o tovalloletes humides netejadores fabricades amb teixit sense teixir TST LACE o Spunlace, ja que a més de ser considerablement pràctiques, tenen una alta capacitat per a l’absorció de líquids. Amb elles s’oblidarà de rentar, desinfectar, suavitzar, assecar i planxar. Simplement reposar i tirar.

Veterinari:

L’educació sanitària al costat d’una adequada utilització de productes ajuden a disminuir els riscos d’infeccions en clíniques veterinàries, consultoris i hospitals veterinaris. Barreres físiques adequades, a través dels nostres teixits no teixits, al costat de sistemes d’higiene són la combinació més segura i eficaç per al control de malalties zoonòtiques.

Servicios. Veterinario

Mascaretes

TST SMS
La inhalació de bioaerosoles, espores alliberades en l’aire o pols de material fecal d’aus, són alguns dels problemes que poden afectar al veterinari alterant l’estat ontològic de la salut. Com a mesura preventiva, els professionals han d’utilitzar rutinàriament mascaretes o respiradors fabricats amb el teixit no teixit TST SMS, depenent del nivell de protecció que es vulgui aconseguir.

Cobreix lliteres

TST SMS TST LAMINADO
Quan un animal ingressa en clíniques veterinàries o hospitals, requereix unes cures adequades a la seva espècie i estat de salut. En algunes ocasions, aquests animals són portadors de malalties infeccioses, per la qual cosa es recomana utilitzar un cobreix llitera elaborat amb teixit sense teixir , ja sigui del tipus SMS o LAMINAT en funció de les necessitats protectores.

Roba laboral

TST SMS TST LAMINADO
Els veterinaris estan contínuament exposats a malalties de transmissió i contaminants biològics, per la qual cosa es recomana vestir amb adequada roba de protecció, la qual haurà de rebutjar quan s’abandona el laboratori. Moltes d’aquestes peces de protecció laboral són fabricades amb els nostres teixits no teixits TST SMS i TST LAMINAT, com a uniformes, capells, cobreix mànigues, bates, polaines i diversos articles més.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies

La empresa TST No Tejido, S.L. ha recibido una ayuda del organismo Agencia Valenciana de Innovación (AVI) dentro del programa Consolidación de la cadena de valor empresarial.  (N.º expediente: INNCAD/2021/92)  > DESARROLLO DE NUEVAS MASCARILLAS AUTOFILTRANTES CON ALTA EFICIENCIA VIRICIDA PARA LA PREVENCIÓN DE LA EXPOSICIÓN A PATÓGENOS GRAVES

MAS INFORMACIÓN
El objetivo principal del proyecto es el desarrollo de una nueva gama de mascarillas autofiltrantes (FFP) de alta calidad de ajuste y alta eficacia bactericida y/o virucida frente a virus y barcterias multirresistentes. Las mascarillas a desarrollar en el marco del proyecto aportarán una nueva solución tecnológica altamente innovadora que permitirá alcanzar un alto nivel de seguridad frente a patógenos en forma de bioaerosol y partículas, mejorando las opciones de mascarillas que actualmente se encuentran presentes en el mercado, cuyo ajuste al rostro y capacidad virucida no queda garantizada. La cosecución de los objetivos planteados tendrá un impacto directo en la cadena de valor del sector de los equipos de protección individual. Destacamos el apoyo financiero de la Unión Europea y del IVACE para la ejecución de este proyecto.

PROYECTO REALIZADO CON LA AYUDA DEL INSTITUTO VALENCIANO DE COMPETITIVIDAD EMPRESARIAL (IVACE) ACOGIDO AL PROGRAMA INNOVAPROD-CV COVID - SUBVENCIONES A PROYECTOS DE INNOVACIÓN DE PRODUCTO PARA RESPUESTA A EMERGENCIAS SANITARIAS 2020

TÍTULO: DESARROLLO DE MASCARILLAS HIGIÉNICAS DE LA EMPRESA TST NO TEJIDO, SL

BENEFICIARIO: TST NO TEJIDO, S.L.
NIF: B16297640